Locaties

Real Escape Room is een perfect uitje voor teamuitjes, personeelsfeestjes, vrijgezellenfeestjes, vriendenuitjes of gewoon voor een uniek uitje. Op beide locaties is er voldoende ruimte om een drankje te drinken of een hapje te eten. Je kunt ook je Real Escape Room uitje uitbreiden met een andere activiteit, bijv. een (kook)workshop. Zo kun je nog wat langer napraten met je team en heb je extra lang plezier! 

DORDRECHT 

In Dordrecht kun je 5 verschillende kamers spelen, 4 met het thema horror en 1 die ook voor kinderen zeer geschikt is. Dit zijn echte beleveniskamers waar je versteld zult staan van alle geluids- en lichteffecten waarmee je bespeeld wordt. Weet jij je stalen zenuwen in bedwang te houden en weet jij de kamers te overleven? Kom snel eens langs om te zien of je echt niet bang bent voor Mr. Clown!

In Dordrecht kun je de volgende kamers spelen*:
- The Wanna Play Room: Thriller
- The Bath Room: Horror
- The News Room: Fun, alle leeftijden 
- The Class Room: Thriller
- The Precious Room: Licht Thriller 

* Er geldt geen minimale leeftijdsgrens, maar wij adviseren onder de 16 niet zonder begeleider de kamers te betreden. De beleving kan spannend zijn en voor sommige opdrachten is het handig als er een volwassene in de buurt is. The News Room is voor alle leeftijden en gericht op FUN, ook hier adviseren wij dat een volwassene kinderen begeleidt in de kamer. 

Adres en Routebeschrijving
Real Escape Rooms Dordrecht (onderdeel van Fundustry Dordrecht)
Vest 108
3311 TX Dordrecht

Parkeren in Dordrecht: Betaald parkeren: om de hoek van RealEscapeRoom, Parkeergarage Drievriendenhof, adres Korte Kolfstraat 235 te Dordrecht. Navigatie? Navigeer niet naar de Vest 108, maar naar de Korte Kolfstraat 235 i.v.m. pollers.

Openbaar vervoer: RealEscapeRoom ligt in het centrum van Dordrecht. Vanaf het centraal station Dordrecht is het ongeveer 5 minuten lopen.

ROTTERDAM

In Rotterdam kun je 3 verschillende kamers spelen, 2 met het thema thriller en 1 met thema actie. In deze kamers is het de bedoeling dat je binnen 60 minuten weer buiten staat. Werk goed samen, los puzzels en raadsels op en zoek op plekken waar je nooit zou kijken. Hier wordt gebruik gemaakt van de nieuwste puzzels. Weet je al snel uit de kamer vrij te komen, dan kom je in ons highscore-klassement! 

In Rotterdam kun je de volgende kamers spelen*:
- Lab Madness: Thriller
- Harrison's Squad: Actie
- Mysterious Plague: Thriller

* Er geldt geen minimale leeftijdsgrens, maar wij adviseren onder de 16 niet zonder begeleider de kamers te betreden. De beleving kan spannend zijn en voor sommige opdrachten is het handig als er een volwassene in de buurt is.

Adres en Routebeschrijving
Real Escape Rooms Rotterdam (onderdeel van Fundustry Rotterdam)
Bergse Linker Rottekade 20
3056 LA Rotterdam

Parkeren in Rotterdam: Op locatie is een parkeerterrein voor bezoekers. Eventueel kan er in de straat geparkeerd worden. 

Openbaar vervoer: Vanaf het centraal station Rotterdam neem je Tram 8 naar de Kleiweg, vanaf daar is het nog 8 minuten lopen. 

Vergelijk alle kamers met elkaar

Afdrukken E-mail

Real escape room

Vest 108
3311 TX  DORDRECHT

Bergse Linker Rottekade 20
3056 LA Rotterdam

Contact

Tel: 085-8888581
Email: klantenservice@fundustry.nl

Openingstijden

Maandag t/m woensdag: 12.30 - 21:30 uur
Donderdag: 12.30 - 23:00 uur
Vrijdag: 12.30 - 00.30 uur
Zaterdag: 11.00 - 00.30 uur
Zondag: GESLOTEN (per 01-09-2017)


* buiten deze standaard openings tijden zijn er ook reserveringen te maken (vanaf 3 kamers).
Neem contact op voor deze mogelijkheid.